HTML

csak, mert csak.

Blog azoknak, akik blog.

Címkék

Linkblog

Kiraly volt, es kesz.

2007.08.17. 10:54 bayernb

Van az a helyzet velem, hogy Hamburgban elek egy ideje. Nem sok magyar meccset latok, ami nem is hianyzik, otthon sem neztem mar egy ideje - erthetö okokbol.

De ha egy magyar csapat nemzetközi porondon szerepel (maradt 1), akkor kizart, hogy ne nezzem eleg magas vernyomassal vegig a dolgot (okok szinten egyertelmüek). Plane ha nem kapunk az elsö 10 percben golt.

Es plane, ha VAN lehetösegem megnezni, mivel ez a csapat a "nagy" HSV ellen jatszik.



Ez tegnap össze is jött. Kispest - HSV.

Nem reszletezem az egeszet, az NEM lenyeg.

A lenyeg: SZEP VOLT FIUK!

Minden elismeresem a kispesti Szurkoloknak, es a Jatekosoknak. Különösen Genitonak, kva jo volt latni, hogy mindenhol ott van, a nemet tamadasok legalabb 30%-at ö akasztotta meg.

Es kva jo volt hallani a nemet kommentator rinyalasat Abraham es Hercegfalvi helyzetenel, es ahogy sirankozott, hogy mennyire hianyzik Van der Vaart (max. neki), meg hogy milyen unalmas a meccs (ami annyit jelentett, hogy szar a Hamburg, csakhat odavagon meg sajat csapatot nem szapulunk nagyon, ha nemetek vagyunk). A tizenegyest viszont szerinte is be kellett volna fujni. Az is volt.



Gratula tehat, nagy elmeny volt, Diegobol pedig nagyon jo jatekos lehet.

A visszavagon pedig tökmind1, mi lesz (ilyen küzdeni tudassal barmi lehet), en aznap piros-feketeben leszek.



Szólj hozzá!

Címkék: foci kispest hsv

A bejegyzés trackback címe:

https://jnhz.blog.hu/api/trackback/id/tr30142208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása