HTML

csak, mert csak.

Blog azoknak, akik blog.

Címkék

Linkblog

Csak a kezdet

2007.08.11. 19:54 bayernb

Ottmar Hitzfeld kitalalta, felkeszitette, bemutatta.



Eles meccsen, Bundesliga bajnokin is bizonyitotta a Bayern, hogy nem csak nagy es uj nevek vannak a soraiban, de csapatkent is ujra, mindig es megint funkcional. Bar egy percig sem volt kerdeses, hogy csak olyan jatekos jöhet, aki _teljes mertekben_ alarendeli magat a csapatnak. Mint ahogy igy volt ez eddig mindig.



A Hansa Rostock ellen a jövöre nezve biztato jatekkal es szervezettseggel mutatkozott be a Rekordmeister. A meccs elejetöl kezdve csak idö kerdese volt a gol, es hala Nemetorszag legjobb csataranak, ez a 14. percben be is következett, bar a golt Luca Toni szerezte. Klose, aki elöl mindig ott van, ahol a labda, ezuttal is azt tette, amit kellett: passzolt.

Innentöl kezdve viszont kicsit döcögösse valt a jatek, es ez elsösorban a magat a jatekbol teljesen kivono Ze Robertonak es Van Bommelnek volt köszönhetö. A szelen futasokat megoldotta Jansen es Ribery, de a kreativitas MEGINT hianyzott. Az elsö felidö a tovabbiakban 1-2 kisebb helyzettöl eltekintve kinlodas volt.

A masodik is igy kezdödött, majd mar az elsö felidöben is helyet cserelgetö Schweinie es Ribery vegleg helyet cserelt a ket szelen, közepre be-be mozdulva, söt, Hitzfeld kiprobalta a bal szelen Ze Robertot is rövid idöre (kellett a teszt, hogy Altintop ki helyere jöjjön majd be).

A masodik gol, egy, az egysiku jatekot megtörö Lahm cselsorozat es löves utan, kicsit szerencsesen született, bar a vizes talajon en nem hibaztatom tulzottan Wächtert. Es ki mas pofozta volna be a labdat, mint Klose.

Ugyanez a kettös hozta össze a harmadik golunkat is, csak beadas-fejes volt a leosztas. Lahm egy igazi kincs, es a jobb oldalon is bizonyitott.

A vedelmet es vedekezö közeppalyat dicseri, hogy a Hansanak nem volt kapuralövese a masodik felidöben. Ez pedig tenyleg nem öket minösiti, hanem a Bayern vedekezest, a taktikai felallast, Luciot, Demichelist, es a visszaerkezö Schweinsteigert, Van Bommelt (aki nem kapott sargat a meccsen!:) es Riberyt, aki szokas szerint 5x annyit futott, mint barki mas a palyan.

A cserekent beallo jatekosok közül Altintop az, aki emlitesre melto. Kis bemelegedes utan megmutatta megint lendületesseget, valamint, hogy ö sem 0% kreativitassal rendelkezik.



Alapvetöen tipikus idenykezdö meccs volt, aminek a vegeredmenye szamit, es a szelsöseges jelek a csapatban, amik a jövöbe mutatnak. Ezek pedig, mint irtam, pozitivumok voltak. A taktikai szervezettseg, posztok teljesitmenyveszteseg nelküli csereje barmikor a meccs soran, az, hogy nem kell rögzitett vedekezö közeppalyas feltetlenül, megoldhatja ezt barmelyik kp. 4 vedö mellett, hogy a 2 "nagy csatar", Klose es Toni igenis kivaloan jatszik együtt, hogy a kreativitast szet lehet osztani a közeppalyasok között (bar Scholl örökre a kedvencem marad), es hogy Van Bommelt igenis meg lehet nevelni magath-i modszerek nelkül is.



Uj, bejaratos Bayern volt, uj jatekosokkal, es a regi, örök egymasert küzdessel, taktikus eredmenycentrikussaggal.



Nächster Halt: Werder Bremen.





FC Bayern München - FC Hansa Rostock: 3-0 (1-0)



FC Bayern München: Kahn - Lahm, Lucio, Demichelis, Jansen - Schweinsteiger (74. Altintop), Van Bommel, Zé Roberto, Ribery (79. Sosa) - Klose (87. Wagner), Toni



FC Hansa Rostock: Wächter - Lense, Sebastian, Orestes, Pearce - Stein, Beinlich (60. Langen), Rahn (60. Bülow) - Yelen (83. Menga) - Kern, Cetkovic



Tore: 1:0 Toni (14.), 2:0 Klose (66.), 3:0 Klose (85.)



Gelbe Karten: - / Beinlich, Orestes, Stein

1 komment

Címkék: foci bundesliga bayern münchen hansa rostock

A bejegyzés trackback címe:

https://jnhz.blog.hu/api/trackback/id/tr42137728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaHintermeierhans 2007.08.16. 22:41:47

ÁLÉ, ÁLÉ, ÁLÉÁLÉÁLÉ CS.A.K. A KISPEST MINDÖRÖKKÉ, HAJRÁ VÖRÖSFEKETÉK!!!
süti beállítások módosítása